5/11/08

Algunes EINES que ofereix Dokeos

L'eina educativa Dokeos ofereix moltes eines de treball que és important conèixer. Aquí en deixo unes quantes... ja que més endavant aprofundiré més en el tema:

Charest, Gallard i Demers (2007) agrupen les eines que ofereix Dokeos en "organització", "de comunicació", i "d'avaluació".
- Organització: possibilitat de presentar una síntesis d'un curs, d'incloure documents relacionats, o de què apareixi la llista de successos mentre transcorre el curs.
- De comunicació: trobam el fòrum (públics i privats per a petits grups), la missatgeria interna, i el xat per discutir entre companys i amb el professorat. A més, ofereix la possibilitat de realitzar una conferència, permitint la transmissió en directe de la veu de la persona que fa la conferència en mp3, mp4 o mov; així com la possibilitat de seguir la conferència amb transparències en Power Point, amb pdf o un altre suport informàtic; a més, la intervenció dels participants en la conferència a través del xat.
- Avaluació: Charest i al. (Ibid.) assenyalen la possibilitat de crear exercicis i enviar els treballs realitzats per els estudiants. a més, s'inclou la possibilitat de compartir-ho.